"O echipa de profesionisti, tanara, dar cu experienta"

Biroul nostru de traduceri impreuna cu traducatorii nostri autorizati vine in sprijinul dumneavoastra pentru a va oferi o gama larga de servicii in domeniul traducerilor, indiferent daca vorbim de traduceri simple, de specialitate, autorizate sau legalizate.

Avem solutii perfect adaptate nevoilor dumneavoastra siv a putem oferi servicii de traducere indiferent de domeniu si asta la un pret atractiv. Calitatea traducerilor efectuate este impecabila.

Stim ca atunci cand vorbim de traduceri fie ca sunt simple, autorizate sau legalizate timpul este foarte important, asa ca avem grija ca traducerile sa fie executate intr-un timp cat mai scurt dar care sa nu afecteze calitatea asa cum se intampla dese ori.

Misiunea Noastra

1
Profesionalism

Orice lucrare de este efectuata cu profesionalism.

2
Calitate

Calitatea si controlul calitatii sunt puncte cheie in afacerea noastra.

3
Corectitudine

Ne dorim sa fim pentru clientii nostri mai mult decat un furnizor de servicii de traducere.


Filozofia dupa care ne ghidam

Un contract din care castiga doar una din parti este un contract pe care il inchei o singura data.

Scopul nostru este acela de a deveni un partener pentru dumneavoastra iar serviciile noastre de traducere sa devina un beneficiu pentru dezvoltarea afacerii. Pentru a garanta satisfacerea nevoilor dumneavaostra am pus la punct un sistem foarte strict de verificare a calitatii traducerilor si am impus traducatorilor nostri autorizati un standard ridicat al calitatii


Our Skills

Preturi 10%
Traduceri JURIDICE 100%
Traduceri ECONOMICE 100%
Traduceri TEHINICE 100%
Traduceri MEDICALE 100%
Traduceri Caiete de Sarcini, Documentatie Tehnica 100%
Orice tip de traducere din orice domeniu 100%