Traduceri autorizate chineza - romana - chineza in judetul harghita orasul miercurea-ciuc

TopLevel Ttraduceri va ofera servii de traduceri autorizate in orasul Miercurea-ciuc la cele mai bune preturi si de cea mai inalta calitate

Ce este o traducere autorizata?

O traducerea autorizata este acea traducere efectuata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei lucru certificat prin aplicarea de catre traducator pe traducere a stampilei si semnaturii acestuia.

Traducatorii nostri au vasta experienta in domeniu ceea ce ne permite sa va oferim traduceri autorizate in orice domeniu, cum ar fi:

  • Traduceri Chineza Juridice (sentinte judecatoresti, actiuni, expertize, plangeri,documente emise de catre instantele judecatoresti, certificate si declaratii, legi, ordonante, ordine, instructiuni, norme de aplicare,...)
  • Traduceri Chineza Economice (rapoarte financiar-contabile, situatii financiare anuale, analize economice si financiare, scrisori bancare, scrisori de bonitate, dosare de credit...)
  • Traduceri Chineza Medicale (analize, scheme de tratament, prospecte, diagnostice, retete medicale, prospecte medicamente, chestionare medicale, studii clinice, farmacologie, biologie, rezumate ale caracteristicilor produselor, ...)
  • Traduceri Chineza Industrie (specificatii tehnice, proiecte din orice domeniu...)
  • Traduceri Chineza Tehnologie (caiete de sarcini pentru licitatii, specificatii tehnice, manuale de utilizare, certificate de garantie, certificate de conformitate ISO, documentatii de certificare ISO ...)

Daca sunteti din miercurea-ciuc si aveti nevoie de o traducere autorizata pentru chineza- romana - chineza ne puteti contacta astfel: TEL:0726.113.225 sau prin email la: office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri chineza in localitati invecinate din judetul harghita

In Judetul harghita pe langa orasul miercurea-ciuc TopLevel Traduceri va ofera servicii profesionale de traducere din si in limba chineza si in alte localitati. Lista completa o regasiti mai jos:

De ce TopLevel Traduceri?

Raspunsul simplu la intrebarea de ce TopLevel Traduceri sau mai bine zis de ce sa alegeti TopLevel Traduceri este :

Profesionalism si Calitate

Suntem o echipa tanara dar formata din profisonisti cu o vasta experienta in domeniu si pentru care calitatea si sadisfactia clientului sunt pe primul loc. Echipa noastra este intr-o continua dezvoltare si optimizare ceea ce ne ajuta sa oferim clientului cele mai buna solutii, ce mai buna calitate si cel mai bun pret.

Suntem mereu alaturi de clienti si de fiecare data ne adaptam cerintelor clientilor. Cu mandrie putem spune ca am eliminat principiile "romanesti" si ne tratam clientii asa cum ne-am dori noi sa fim tratati si principiul nostru este acela de a construi o relatie de lunga durata cu clientii nu doar de a castiga/obtine o comanda pentru traduceri.

Timp Economisit si Mobilitate

De-a lungul timpului am dezvoltat si pus la punct un sistem care ne permite sa-i ajutam pe clientii nostri sa economiseasca timp si in acelasi timp sa ne extindem aria de acoperire la nivel national. Astfel daca sunteti din miercurea-ciuc puteti beneficia de servicii de traduceri