Traduceri autorizate chineza - romana - chineza in judetul ialomita orasul fierbinti-targ

TopLevel Ttraduceri va ofera servii de traduceri autorizate in orasul Fierbinti-targ la cele mai bune preturi si de cea mai inalta calitate

Ce este o traducere autorizata?

O traducerea autorizata este acea traducere efectuata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei lucru certificat prin aplicarea de catre traducator pe traducere a stampilei si semnaturii acestuia.

Traducatorii nostri au vasta experienta in domeniu ceea ce ne permite sa va oferim traduceri autorizate in orice domeniu, cum ar fi:

 • Traduceri Chineza Juridice (sentinte judecatoresti, actiuni, expertize, plangeri,documente emise de catre instantele judecatoresti, certificate si declaratii, legi, ordonante, ordine, instructiuni, norme de aplicare,...)
 • Traduceri Chineza Economice (rapoarte financiar-contabile, situatii financiare anuale, analize economice si financiare, scrisori bancare, scrisori de bonitate, dosare de credit...)
 • Traduceri Chineza Medicale (analize, scheme de tratament, prospecte, diagnostice, retete medicale, prospecte medicamente, chestionare medicale, studii clinice, farmacologie, biologie, rezumate ale caracteristicilor produselor, ...)
 • Traduceri Chineza Industrie (specificatii tehnice, proiecte din orice domeniu...)
 • Traduceri Chineza Tehnologie (caiete de sarcini pentru licitatii, specificatii tehnice, manuale de utilizare, certificate de garantie, certificate de conformitate ISO, documentatii de certificare ISO ...)

Daca sunteti din fierbinti-targ si aveti nevoie de o traducere autorizata pentru chineza- romana - chineza ne puteti contacta astfel: TEL:0726.113.225 sau prin email la: office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com

De ce TopLevel Traduceri?

Raspunsul simplu la intrebarea de ce TopLevel Traduceri sau mai bine zis de ce sa alegeti TopLevel Traduceri este :

Profesionalism si Calitate

Suntem o echipa tanara dar formata din profisonisti cu o vasta experienta in domeniu si pentru care calitatea si sadisfactia clientului sunt pe primul loc. Echipa noastra este intr-o continua dezvoltare si optimizare ceea ce ne ajuta sa oferim clientului cele mai buna solutii, ce mai buna calitate si cel mai bun pret.

Suntem mereu alaturi de clienti si de fiecare data ne adaptam cerintelor clientilor. Cu mandrie putem spune ca am eliminat principiile "romanesti" si ne tratam clientii asa cum ne-am dori noi sa fim tratati si principiul nostru este acela de a construi o relatie de lunga durata cu clientii nu doar de a castiga/obtine o comanda pentru traduceri.

Timp Economisit si Mobilitate

De-a lungul timpului am dezvoltat si pus la punct un sistem care ne permite sa-i ajutam pe clientii nostri sa economiseasca timp si in acelasi timp sa ne extindem aria de acoperire la nivel national. Astfel daca sunteti din fierbinti-targ puteti beneficia de servicii de traduceri profesionale din orice limba.

Mod de lucru simplu si rapid

Va punem la dispozitie trei metode simple si rapide de transmitere a documentelor:

 • Mail: Pentru traduceri chineza - romana - chineza ne puteti trimite documentele scante pe mail urmand ca acestea sa fie livrate prin curier la adresa dorita de dumneavoastra.
 • Fax: Documentele ce trebuiesc traduse din sau in chineza pot fi transmise ep fax
 • Curier: Documentele pot fi trimise prin curier la sediul nostru

Traduceri chineza in localitati invecinate din judetul ialomita

In Judetul ialomita pe langa orasul fierbinti-targ TopLevel Traduceri va ofera servicii profesionale de traducere din si in limba chineza si in alte localitati. Lista completa o regasiti mai jos:

TopLevel Traduceri va ofera servicii profesionale de taduceri "chineza"- romana - "chineza" in Orasul "fierbinti-targ"

Daca sunteti din "fierbinti-targ" si aveti nevoie de traduceri pentru limba "chineza" noi suntem solutia dumneavoastra.

Puteti beneficia de servicii profesionale de traduceri fara a va deplasa si fara a pierde timp important pentru dumneavoastra si asta doar cu ajutorul TopLevel Traduceri.
In decursul anilor am dezvoltat un sistem simplu si eficent de primire, gestionare si expediere a documentelor care ne permite sa va oferim acoperire nationala ceea ce inseamna ca acum puteti beneficia de cele mai bune servicii de traduceri simple, autorizate sau legalizate din "chineza"- romana - "chineza" si in "fierbinti-targ"

De ce sa apelati la TopLevel Traduceri?

 • Servicii de traduceri profesionale de inalta calitate.
 • O echipa de traducatori cu experienta indelungata va sta la dispozitie
 • Nu mai este necesara deplsarea pana la un biroul de traduceri
 • TopLevel Traduceri va ofera preturi foarte avantajoase ceea ce inseamna o economie de bani

Daca sunteti din : "Fierbinti-targ" ne puteti transmite documentele ce trebuiesc traduse astfel:

Modalitati de plata

Pentru a veni in sptijinul dumneavoastra va punem la dispozitie multiple modalitati de plata pentru serviciile de traduceri.

 • Prin trasfer bancar
 • Direct in Cont
 • Ramburs la Livrare
 • Numerar la sediu

Traduceri legalizate in judetul ialomita oras fierbinti-targ pentru chineza- romana - chineza

Avand acoperire nationala va putem oferi servicii de traduceri legalizate si in orasul fierbinti-targ

Ce este o traducere autorizata?

Traducerea autorizata este o traducere care dupa ce a fost efectuata si autorizata de catre un traducator autorizat este legalizata la notar. Traducerea legalizata nu este aceeasi cu traducerea autorizata.

Unde se pot legaliza traducerile autorizate si cum se face acest lucru

La traducerea o traducere autorizata, pe langa incheierea de autorizare, se adauga si incheierea e legalizare a notarului. Prin legalizare notarul public atesta faptul ca persoana care a efectuat traducerea este traducator autrizat si de aceea acesta trebuie sa detina specimenul de semnatura al traducatorului autorizat a carui semnatura o legalizeaza, specimen aplicat pe copia Autorizatiei de traducator autorizat. Astfel traducerile autorizate se pot legaliza doar la notarii unde au depuse specimene de semnatura taducatorii autorizati de aceea se recomanda ca atunci cand aveti nevoie de o traducere legalizata sa mentionati acest lucru in momentul in care ne contactati.

Care sunt documentele a caror traducere se poate legaliza?

Conform noului regulament de aplicare a legii notarilor publici si a activitatii notariale intrat in vigoare din 01.08.2013 nu se pot legaliza traducerile documentelor emise sub semnatura privata. Pentru a fi legalizate acestea trebuiesc supuse unei proceduri notariale , ca de exemplu legalizarea.

Art. 283.-(1) Se pot apostila sau supralegaliza si traduceri legalizate de catre notarul public sau, dupa caz, traduceri efectuate de catre interpretul si traducatorul autorizat, daca semnatura acestuia, aflata pe traducerea respectiva, a fost legalizata de catre notarul public in conditiile art. 152 din lege. Pentru a fi apostilate sau supralegalizate, la traduceri se anexeaza copii ale actelor care au fost traduse, acestea facand corp comun cu actul apostilat sau supralegalizat.

(2) Nu se pot apostila sau supralegaliza traducerile prevazute la alin. (1)ale unor inscrisuri sub semnaturi private, cu exceptia celor care au fost supuse unei proceduri notariale cum sunt: data certa, legalizare de semnatura, copie legalizata etc.

Pentru a nu interveni probleme si costuri suplimentare, in cazul in care doriti o sa traduceri un document din sau in limba engleza chineza la solicitarea unor autoritati / persoane / institutii din Romania sau din strainatate este bine sa va interesati daca este necesara traducerea legalizata sau traducerea autorizata.

Daca sunteti din fierbinti-targ si aveti nevoie de o traducere legalizata pentru chineza- romana - chineza ne puteti contacta astfel: TEL:0726.113.225 sau prin email la: office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com