traduceri traducere chineza Romana chineza sibiu sibiu

Traduceri Traducere chineza Romana chineza in sibiu

Traduceri Traducere Chineza in Sibiu?
Noi suntem SOLUTIA

Pentru informatii sunati la: 0726.113.225

office@toplevel-traduceri.ro / toplevel_traduceri@yahoo.com


Pentru limba chineza TopLevel Traduceri va ofera servicii de traduceri si in Judetul sibiu

Avand acoperire nationala va putem oferi servicii de traduceri la cele mai mici preturi oriunde in judetul Arad.

Modul de lucru simplu si o echipa de profesionisti vor face ca traducerile dumneavoastra sa fie livrate direct la dumneavoastra acasa sau la birou prin curier rapid.
TopLevel Traduceri ofera servicii de traduceri chineza, efectuam atat traduceri simple cat si autorizate sau legalziate

Conform legii si reglementarilor in vigoare taducerile legalizate pot fi efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul Justitie. Traducatorii nostri autorizati au o vasta experienta in domeniu traducerilor si de aceea va putem oferi cel mai bun rapor calitate pret.

Apostilari, traduceri legalizate, apostilare copii legalizate

Efectuam apostilari, traduceri legalizate, apostilare copii legalizate pentru orice tip de act asupra caruia se poate aplica aceste proceduri

Biroul nostru va ajuta in obtinerea Apostilei de la Haga pe traducerile legalizate sau pe copiile legalizate ale actelor originale romanesti efectuand toate demersurile necesare in locul dvs.

Conform legislatiei in vigoare nu se pot apostila decat actele emise de statul roman.

Putem efectua traduceri chineza din orice domeniu printre care si:

  • Domeniu Medical: interpretari RMN/Radiografii, buletine de externare, fise de diagnostic, studii clinice, adeverinte, rapoarte, prospecte, etc
  • Domeniu Juridic: contracte de orice tip, actele societatii, imputerniciri, legi, hotarari de guvern, statute, hotarari judecatoresti, etc
  • Domeniu Tehnic: manuale de utilizare, instructiuni de montaj, specificatii tehnice, proiectare, studii de fezabilitate, etc
  • Domeniu Financiar: acte contabile simple (facturi, devize, note contabile etc), standarde de contabilitate sau audit, bilanturi, balante, planuri de afaceri, etc
  • Domeniul IT: programe, site-uri web, aplicatii web, materiale promotionale, newsletter-uri, etc
  • Documente Personale / Auto / Locuinte: certificat de casatorie, de nastere, de deces, de botez, permis auto, carte de rezidenta, diploma de bac, licenta, diploma de master, foaie matricola, programa analitica, cartea masinii, factura auto, brief, cartea tehnica, contracte de proprietate, carti funciare, etc

Tansmiterea documentelor spre a fi traduse se poate face prin email sau curier urmand ca predarea traducerii sa se faca fie electronic fie prin cu curier cu plata ramburs.

Putem oferi servicii de traduceri pe intreaga raza a Judetului sibiu cat si oriunde in Romania, adresandu-ne atat firmelor cat si persoanelor fizice care au nevoie de servicii de traducere.

Oferim servicii de traducere din si in Limba chineza in urmatoarele orase din judetul sibiu cat si in localitatile invecinite

Toplevel Traduceri dispune de acoperire nationala ceea ce ne permite sa va putem ajuta cu traduceri in orice localitate din sibiu. Mai jos regasiti lista cu o parte din localitati unde va putem oferi servicii de traducere insa asa cum ma mentionat documentele pot fi livrate in orice locatitate din judet.

Va oferim posibilitatea de a transmite documentele spre traducere pe e-mail (scanate) iar livrarea traducerilor se efectueaza prin curierat rapid direct la dumneavoastra acasa sau la birou, plicul fiind livrat in 24 de ore de la expediere.

Servicii de interpretariat limba chineza in sibiu

TopLevel Traduceri va ofera si servicii de interpretariat pentru limba chineza. Interpretariatul este efectuat de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. In cazul in care este nevoie de mai multi interpreti toti acestia vor fi autorizati de Ministerul Justitiei pentru limba chineza

Cum se solicita o oferta de Interpretariat chineza?

Cu cel putin o saptamana inainte va rugam sa ne transmiteti o solicitare pe mail (office@toplevle-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com) sau telefonic la: 0726.113.225 prin care sa ne transmiteti detaliile cererii dvs.

Pentru solicitari care vin de pe o zi pe alta nu va putem garanta disponibilitatea traducatorilor nostri pe limba chineza. In cazul unui raspuns pozitiv pentru solicitari urgente se percepe in plus fata de tarifele standard, un tarif de urgenta, care poate ajunge pana la 50% din pretul pe ora sau pe zi.

Cum se calculeaza pretul pentru interpretariat chineza?

In cazul interpretariatului tarifare se face la ora. Insa in functie de fiecare situatie in parte se poate stabili un pret pe zi sau chiar si pe eveniment. In conditii normale un interpret poate lucra intre 6 si 8 ore pe zi.

In cazul in care interpretariatul genereaza cheltuieli suplimentare pentru interpret cum ar fi cheltuieli de transport, cazare sau masa acestea vor fi suportate de catre client sau se va achita o suplimentar o diurna.

Va punem la dispozitie servicii de interpretariat si interpreti pentru orice fel de evenimiente sau situatii, cum ar fi: conferinte, congrese, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, delegatii straine, intocmirea de acte notariale pentru cetatenii straini, casatorii, convorbiri telefonice, targuri si expozitii, turism cat si multe altele.

Pentru buna desfasurare a interpretariatului aveti obligatia sa puneti la dispozitia interpretului autorizat materialele care vor fi prezentate in cursul evenimentului sau glosare cu terminologii specifice, iar acolo unde este cazul stabilirea unor intalniri intre client si interpret pentru stabilirea particularitatilor evenimentului.

Judete invecinate cu judetul sibiu unde oferim servicii de traducere

Traduceri legalizate Romana - chineza, traduceri chineza -Romana legalizate

Putem efectua trauceri legalizate si in judetul sibiu. Idiferent ce fel de traducere legalizata doriti TopLevel Traduceri va poate ajuta, fiind o echipa de profesionisti care va sta mereu la dispozitie pentru a face fata tuturor nevoilor dumneavoastra in materii de traduceri legalizate engleza Traducerile legalizate sunt efectuate doar de catre traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice indiferent de domeniu.